Få besökare till din sida

Det räcker inte att få besökare till din hemsida – det måste också vara en sida som konverterar dem till kunder eller leads. Det finns ett antal olika konverteringsåtgärder som kan hända när någon besöker din hemsida, och de är alla mätbara genom att titta på den information du har tillgång till inom Web analytics.

Om en besökare bestämmer sig för att gå vidare in på din webbplats, bör den första sidan de besöker vara mycket tydlig om hur du kan tillgodose deras behov. I många fall kommer detta inte att vara din huvudmeny – en mängd olika heatmap-studier visar att människor är mer benägna att klicka på en länk eller grafik snarare än att använda huvudmenyn.

Titel och metabeskrivning

Se till att din hemsida tydligt förklarar vad du gör, och att H1-taggen (som visas i sökmotorresultat) och Meta Description (som inte visas på sidan men påverkar rankningen) matchar. Försök att undvika sliders och multipla banners som visar budskap efter varandra – det har visat sig konvertera färre personer än en väldesignad enskild bild med ett budskap.

Få webbplatstrafik genom sociala medier och pressmeddelanden

 • Ett av de bästa sätten att driva trafik till din webbplats är genom sociala medier.
 • Den här strategin kan också konvertera besökare till kunder och klienter.
 • Pressmeddelanden är ett annat bra sätt att få mer webbplatstrafik.
 • Att få en historia upplockad på populära webbplatser som Product Hunt kan hjälpa dig att nå nya målgrupper, samt generera leads genom e-post.

Få trafik till din webbplats med SEO

Att få webbplatstrafik är en av de viktigaste aspekterna av att växa ett företag. Men enbart trafik hjälper dig inte att växa ditt företag om det inte omvandlas till leads, kunder och vinst. Sökmotoroptimering (SEO) är en effektiv strategi för att öka mängden organisk trafik som din webbplats får. SEO kan dock vara komplext och tidskrävande.

Det finns många metoder och ideologier för hur man bäst utför SEO, så att ta reda på vad som fungerar för ditt företag kräver en del försök och misstag. Men även med den bästa SEO kommer din webbplats bara att vara så bra som dess innehåll. Så att skapa kvalitet och informativt webbplatsinnehåll är nyckeln till att generera rätt typ av trafik.

För att skapa sökoptimerat innehåll bör marknadsförare börja med att undersöka nyckelord som deras målgrupp söker efter. Detta kan göras med verktyg som Google Adwords och Ahrefs. När nyckelorden har identifierats kan en strategi utvecklas för att optimera befintligt innehåll och skapa nytt innehåll som adresserar dessa söktermer.

Det är också viktigt att ta hänsyn till den tekniska aspekten av din webbplats, till exempel metabeskrivningar, bildtitlar och alt-text samt URL-struktur. Dessutom är det en bra idé att använda sociala medier för att marknadsföra ditt innehåll och driva trafik till din webbplats.

Att locka besökare på webben

Oavsett om du säljer produkter, tillhandahåller tjänster eller bara underhåller genom en blogg, är det viktigt att locka besökare på webben för att bygga upp din publik och ditt företag. Att få engångsbesökare till din webbplats är bra, men framgångsrika företag lockar regelbunden trafik och bygger lojalitet som leder till försäljning eller andra önskade handlingar som att registrera sig för ett nyhetsbrev eller bli en varumärkesentusiast.

Att få fler besökare till din webbplats kan göras genom organiska medel som inlägg på sociala medier, sökmotoroptimering (SEO) och betald annonsering. Med betalda annonser kan du välja specifika nyckelord som sökmotorer använder för att visa din annons i sökresultaten. Detta kan vara ett snabbt och effektivt sätt att öka din synlighet och få fler människor till din webbplats.

Ett annat organiskt sätt att få fler besökare är att skriva gästbloggar på andra webbplatser eller onlinepublikationer i din bransch. Detta hjälper inte bara din SEO och räckvidd, utan det hjälper dig också att etablera dig som en pålitlig informationskälla inom ditt område.

Det är också viktigt att spåra trafiken på din webbplats med Google Analytics, ett kostnadsfritt verktyg som ger dig detaljerad rapportering om alla aspekter av din webbplats. Du kan se hur människor hittar din webbplats, vilket innehåll som är mest populärt och till och med lära dig om demografin för dina besökare. Genom att hålla ett öga på din webbplatsanalys kan du fatta välgrundade marknadsföringsbeslut som maximerar dina ansträngningar och genererar fler besökare till din webbplats.

Få besökare till din startsida

Startsidan på din webbplats tar emot majoriteten av din webbplatstrafik. Är det dags att börja tänka på din hemsida som mer än bara en landningssida som helt enkelt lockar människor till resten av din webbplats? Din startsida bör vara ett kraftfullt konverteringsverktyg som övertygar dina besökare om att du är det bästa alternativet för att uppfylla deras behov och lösa deras problem.

Få rätt besökare

Det finns många sätt att driva trafik till din webbplats, och många av dem är gratis. Bland de bästa är sökmotoroptimering (SEO), sociala medier, betald annonsering och e-postmarknadsföring. Om du inte använder en eller flera av dessa, missar du ett bra sätt att få riktade besökare till din webbplats. För att vara mest effektiv bör din webbplats vara utformad för att uppfylla de tre viktigaste målen för varje typ av besökare.

Identifierade deras behov

Det här är den vanligaste anledningen till att någon besöker din webbplats. De försöker uppfylla ett behov, lösa ett problem eller köpa en produkt. Om de inte kan avgöra inom några sekunder om du kan uppfylla det behovet, kommer de att lämna.

Visade en video. Video blir mer och mer värdefullt för företag. Den skapar engagemang hos besökarna mycket snabbare än text. Men om du använder det på din hemsida, se till att innehållet är kort och mycket lockande.

Klickade på en länk eller grafik. De flesta heatmap-studier visar att besökare på en hemsida är mer benägna att klicka på en länk eller grafik än de är att använda menyn. Detta kan ändras när de är längre in på webbplatsen, men på en hemsida är det viktigt att hålla detta i åtanke.

Ett plånboksfodral för Samsung S21 Ultra är att rekommendera

Det finns flera olika fodral som du kan köpa till din smartphone. Ett bra plånboksfodral för Samsung S21 Ultra bör du definitivt införskaffa om du håller din mobil kärt. Även det enklaste av fodral kommer köpa dig några extra sekunders handlingsutrymme om du skulle tappa mobilen i en vattenpöl eller spilla dryck över den. Dessutom kan fodralet skydda din smartphone om du råkar tappa den i marken.

Faktum är att vi redan nu kan slå fast att:

 • Ja, ett bra mobilfodral skyddar din smartphone i viss utsträckning.
 • Dessa fodral ger inget fullgott skydd utan du bör fortfarande hantera mobilen med varsamhet.
 • Vi inte rekommenderar dig att vistas i närheten av en toalettstol med din mobil (alltför många råkar nämligen tappa mobilen i toaletten).

Läs vidare för att få reda på varför du bör skydda din mobil med ett bra fodral som är anpassat för just din mobiltelefon!

Skydda din mobil med ett plånboksfodral för Samsung S21 Ultra

Det finns många goda skäl att skydda din mobil med ett plånboksfodral för Samsung S21 Ultra. Ett sådant mobilfodral är nämligen väldigt effektivt när det kommer till att skydda din smartphone från repor. Detta så länge som du är duktig på att hålla borta skräp och smuts så sådant inte fastnar mellan fodralet och din mobiltelefon.

Dessutom kan fodralet även ge ett visst skydd om du skulle tappa din kära smartphone i marken. Du bör dock inte använda fodralet som en ursäkt för att tappa eller kasta din mobiltelefon. Det finns nämligen inga garantier för att den faktiskt kommer fungera om du den skulle tvingas ta rejält med stryk. Däremot kan ett sådant här fodral ge telefonen en rimlig chans att överleva ett normalt tapp eller fall.

För även om det kanske inte uppstår någon synlig skada när du tappar en oskyddad smartphone i marken kan den fortfarande skadas. Till exempel är det lätt hänt att kameralinsen kommer till skada. Dessutom är många mobiltelefoner väldigt glatta och hala. Då kan det vara skönt att använda ett lite mer greppvänligt plånboksfodral som skyddar din mobil och ger dig ett bättre grepp.

Bemanningsföretag för sjuksköterska löser vårdkrisen

Även före pandemin var det svårt för vårdgivare att hitta kompetent och bra vårdpersonal att anställa. Bristen på sådan personal har dock inte blivit bättre på senare år utan snarare förvärrats. Därför har många organisationer inom vården idag en stor utmaning när det kommer till att rekrytera och bemanna. En lösning på detta problem kan vara att använda sig av bemanningsföretag för sjuksköterska. Fortsätt att läsa för att få mer information om fördelarna med att göra detta!

Därför råder det en brist på personal inom vården

Det finns flera anledningar till att bristen på kompetent vårdpersonal är så pass stor som den är idag:

 • En åldrande befolkning har lett till en ökad efterfrågan på vårdtjänster.
 • En stor andel av all vårdpersonal närmar sig pensionsåldern.
 • Utbildningen av nya yrkespersoner utgör en begränsande flaskhals.

Därför har organisationer inom vården i Sverige tvingats ta till mer eller mindre drastiska lösningar på detta problem. En av de mer logiska lösningarna är att ta hjälp av de bemanningsföretag för sjuksköterskor och annan vårdpersonal som snabbt och enkelt kan hjälpa till att bemanna upp vården. Andra lösningar som vårdgivare har använt sig av har bland annat innefattat att anställa pensionerad vårdpersonal.

Bemanningsföretag för sjuksköterska fyller en viktig funktion

Statistiken från SCB talar sitt tydliga språk: det råder en stor brist på utbildad personal inom vård och omsorg. Prognosen är dessutom att denna brist inte bara väntas bestå under flera år framöver utan även befaras kunna tillta under det kommande decenniet. Till exempel förväntar man sig att det kommer uppstå en stor brist på bland annat undersköterskor, läkare och specialistsjuksköterskor.

Den bistra sanningen är alltså att vi i dagsläget och under den närmaste framtiden har en otillräcklig tillgång på utbildad personal inom vården och omsorgen. Därför är det lätt att se att våra svenska bemanningsföretag för sjuksköterskor fyller en viktig funktion. Utan dessa aktörer skulle det helt enkelt vara stört omöjligt att läsa den vårdkris som vi för närvarande upplever och även tros fortsatt stå inför.

Så om ni behöver bemanna upp er vårdorganisation är det alltså till bemanningsföretagen som ni bör höra av er!

Hitta ett bra abonnemang med telefon på köpet

Många operatörer har erbjudanden där man kan få ett abonnemang tillsammans med en ny telefon. Det finns flera fördelar med att skaffa ett abonnemang med mobil på köpet. Förutom att man får en splitterny telefon så slipper man betala en stor summa direkt och kan istället betala av delsumman under 12 eller 24 månader. Ofta erbjuder operatörer dessutom rabatter och extratjänster när man tecknar ett avtal. Det kan vara allt från ett avtal med mer surf, gratis eller rabatterade musik eller streamingtjänster som Spotify eller Netflix eller få produkter som hörlurar eller annan utrustning.

Vissa operatörer som Halebop har även alternativ där man kan betala en klumpsumma först och sedan dela upp resterande av betalningen månadsvis och på så vis göra månadskostnaden lägre. Men om man inte är i behov av en ny telefon eller om det är dags för sitt barns första mobil finns det operatörer som erbjuder mobiler helt gratis när man tecknar ett avtal. Dessa typer av avtal innebär alltid en viss bindningstid och den varierar också beroende på den specifika operatören. Eftersom man är bunden till ett abonnemang under ett eller två års tid är det bra att se över sina behov kring mobilvanor för att hitta en operatör som erbjuder ett mobilabonnemang med dessa krav.

Här hittar du abonnemanget med telefon på köpet

Exempel på operatörer som alla erbjuder dessa tjänster idag är Comviq, Halebop, Telia och Tre.

 • Halebop är kända för att kunna erbjuda både nya avancerade mobiler med olika typer av abonnemang för privatperson, studenter eller företag. De har även ett stort utbud av begagnade telefoner, allt från Apple till Samsung och Huawei, där både fria samtal och sms ingår.
 • Telia är en av Sveriges mest kända mobiloperatör och har olika typer av abonnemang där man kan få en gratis mobil på köpet.
 • Tre erbjuder samma och har telefoner från både Samsung och Huawei.
 • Comviq har olika abonnemang där en gratis mobil ingår där månadspriset varierar beroende av surfmängden.

Du kan enkelt jämföra erbjudanden och mobiler mot varandra genom att kika på operatörernas hemsida. Många väljer även att söka information på olika plattformar som Youtube för att enkelt se recensioner kring olika mobiler. Är man en prismedveten person och inte vill betala onödigt mycket för en mobil är dessa erbjudande ett bra alternativ och tar man lite tid att jämföra olika abonnemang kan man hitta riktigt bra erbjudanden.

Korsetter i olika modeller för olika tillfällen

En korsett är ett mycket klassiskt plagg som har funnits under lång tid. Man känner direkt igen den på grund av dess snörning och svarvade midja. Historiskt har man använt korsetter för att forma kroppen till klänningar, men nu för tiden har de en mängd användningsområden. Vissa använder de som snygga underkläder, andra som träningsutrustning och ibland funkar de också som en sexig festtopp. Vad man än vill använda korsetten till finns det en mängd olika modeller att välja mellan.

Därför vill man använda korsett

Korsetter är för många det mest kvinnliga plagget och därför vill många använda dessa för att känna sig snygga och visa upp sina kurvor. De hårdare korsetterna hjälper till att skapa en attraktiv timglasfigur som för många är mycket åtråvärd och en stor anledning till att man väljer korsett.

De vanligaste korsettmodellerna

Det finns en mängd korsettmodeller och man väljer sin modell beroende på vad man är ute efter. De vanligaste modellerna och deras respektive karaktärsdrag är:

 • Korsetter med metallskenor – Denna typ av korsett är den mest klassiska. Den har metallskenor och ofta snörning i ryggen. Vissa tycker att dessa korsetter är obekväma men samtidigt är det svårt att uppnå den riktigt klassiska korsettformen utan metallskenor.
 • Korsetter med mjuka skenor – Denna korsettyp är mer bekväm men har fortfarande kvar det typiska utseendet som en korsett har. Dessutom kan de också reducera midjemåttet på ett effektivt sätt.
 • Korsetter för midjeträning – Dessa korsetter kan man använda för att reducera sitt midjemått permanent eller för att ge avlastning för ryggen. Många använder de under sina vanliga kläder, och de har blivit mer och mer populära på senare tid.
 • Underbystkorsetter – Denna korsett sitter som namnet skvallrar om under bysten. Ofta bärs de ovanför exempelvis en skjorta eller en snygg topp.

Snygga korsetter online

Det absolut enklaste sättet att köpa korsetter är online. Där kan man hitta ett mycket stort och varierat utbud som helt enkelt inte går att matcha för de fysiska butikerna. Dessutom är det praktiskt att handla över nätet eftersom varorna sedan levereras direkt hem. För att hitta den mest unika korsetten bör man leta online. Dessutom finns en mängd olika underklädesmodeller och snygga kit.

Intimprodukter

När du väl har köpt en dildo via Dildolistan kommer du vilja maximera dess livslängd. Detta gör du genom att ta hand om den på rätt sätt. När du underhåller din sexleksak ordentligt kommer den kunna finnas vid din sida i åratal snarare än i några veckor eller månader.

Det är viktigt att du följer de skötselråd som medföljer i förpackningen. Det är dock inte alltid som en dildo kommer med sådana råd. Därför delar vi här med oss av några generella riktlinjer som funkar för de allra flesta sexleksaker.

Dildolistan marknadsför sexleksaker – du behöver ta hand om dem

För att ta hand om den dildo som du har köpt via dildolistan.se bör du tänka på att:

 • Använda rätt sorts glidmedel. Det finns olika slags glidmedel – vattenbaserade, silikonbaserade och oljebaserade. Alla gör sitt jobb men somliga fungerar inte med vissa material som sexleksaker tillverkas av. Därför bör du ta reda på vad som gäller för just din dildo. Du vill ju trots allt inte råka förstöra den genom att använda fel glidmedel! Det viktigaste är att du endast använder vattenbaserade glidmedel med sexleksaker av silikon. Om din dildo är av hårdplast, glas, stål eller trä fungerar vilken sorts glidmedel som helst.
 • Rengör din dildo efter användning. Nästa sak som du bör ha i åtanke är att det är viktigt att sköta rengöringen av din sexleksak. För de flesta vuxenleksaker som du hittar på Dildolistan fungerar varmt vatten och en antibakteriell tvål bra att rengöra med. Om dildon är gjord av glas, silikon eller rostfritt stål kan den i många fall kokas eller diskas i diskmaskin.
 • Förvara dina sexleksaker på en torr och sval plats. Det sista steget för att maximera nyttan av din dildo från Dildolistan har med förvaring att göra. Du bör förvara dina vuxenleksaker torrt och svalt. Vissa produkter har en medföljande förvaringspåse eller kartong som du kan förvara dem i. Värt att tänka på är att analpluggar och andra leksaker som används där bak bör förvaras separat från övriga dildosar. Detta för att förhindra att fekala bakterier sprids till de leksaker som du använder vaginalt.

Tips för att hitta rätt parfym på nätet

Det finns flera fördelar med att köpa sin parfym på nätet – inte minst för att det ofta är billigare. Däremot kan det vara lite svårt att välja, eftersom man faktiskt inte kan dofta för att hitta den man gillar. Det finns dock några tips för att hitta rätt – läs mer här!

Leta parfym på nätet – utifrån tidigare val

För den som har en stående favorit när det kommer till parfym är valet kanske enkelt. För den som däremot är sugen på att prova något nytt finns flera bra knep för att hitta en passande doft och det är helt enkelt att utgå från dofter man använt tidigare innan man köper en ny parfym på nätet.

Dom flesta har en typ av parfym och doft man gillar extra mycket och det man då kollar närmare på är doftnoterna. Några vanliga är:

 • Citrus
 • Blommig
 • Fruktig

En parfym med citrustoner doftar just citrus, till exempel citron eller apelsin. En blommig har ofta inslag av jasmin eller ros och en i en fruktig kan man känna toner från äpplen eller bär. Har man tidigare använt dofter med citrus, och gillat det, är det alltså det man ska leta efter när man köper parfym på nätet.

Dofta först – köp sen

Många köper parfym på nätet för att det är billigare. Kanske har man hittat en kampanj eller fått en rabattkod skickad till sig och känner att det är läge att slå till. Har man då svårt att välja är ett tips att besöka butiker som säljer parfymer för att dofta på dom där, och på så vis hitta en man gillar. Det kan såklart verka fräckt mot butiken men å andra sidan är det inte förbjudet… Ett annat sätt kan vara att fråga om tips och råd från vänner och bekanta. Kanske finns en väldoftande vän i den närmsta kretsen och då kanske dennes parfym kan ge en hint om vilka noter man ska leta efter när man är på jakt efter en parfym på nätet.

Det är dock bra att veta att olika parfymer passar olika bra på olika personer. En väns parfym kanske inte alls gör sig lika bra på en själv – så därav är det bättre att gå efter doftnoter istället för en specifik parfym.

Finn dina nästa hudvårdsprodukter hos Verso

Verso är trots sitt latinska namn ett svenskt företag som tar fram högkvalitativa produkter inom hudvård. Produkterna är inte bara modernt utvecklade utan även med hjälp av högkvalitativa ingredienser. Företaget har i dessa produkter tagit fram en hudvårdsserie som hjälper dig att få resultat. Du får ett yngre och därför också ett mer hälsosamt utseende. Detta eftersom ingredienserna motverkar ålderstecken och kan bevara skönheten i huden under en lång tid framåt.

Fördelarna med att använda produkter från Verso är många och innefattar bland annat:

 • ingredienser av hög kvalitet
 • modernt och effektivt hudvårdsmärke
 • utvecklat och producerat i Sverige
 • ger din hud ett hälsosamt och yngre utseende.

Specialprodukter hos Verso

Verso har ett stort utbud av olika produkter för huden såsom rengöring, peeling, ansiktsvatten, serum, olika slags krämer och produkter för ögonen. Men det finns också specialprodukter för dig som har ett specifikt problem med din hud. Vilka dessa är kan du läsa mer om nedan.

Verso Blemish Fix

Denna specialprodukt hjälper dig som har acne och/eller förstorade porer. Det är ett serum som på ett väldigt effektivt sätt motverkar uppkomsten av blemmor och kvisslor på din hud. Det passar därför perfekt för dig som har en hud som har en tendens till att få dessa problem eller för att få acne. Serumet hjälper även till att lösa upp porer som har blivit tilltäppta och att minska den inflammation som eventuellt kan uppstå.

Genom att använda Verso Blemish Fix gör du din hud både mer fräsch och klarare.

Verso Dark Spot Fix

Verso Dark Spot Fix är en creme som passar alla hudtyper men framförallt dig som har ärr från acne eller hud som har blivit solskadad. Den passar utmärkt om du har mörka fläckar eller ojämn pigmentering i ansiktet som också kan uppkomma från till exempel ålder. Krämen både motverkar och ljusar upp oönskade mörka fläckar på huden. Den ska appliceras på dessa fläckar och ojämnheter men ska inte användas i hela ansiktet.

Verso Dark Spot Fix är en produkt som har en bevisad effekt på dessa problemområden. Detta på grund av dess högteknologiska ingredienser, bland annat genom Retinol 8-komplex.

BH stor storlek

Om du letar efter en BH i stor storlek så tycker jag definitivt att du ska spana in feminint.se! De har flera av mina favoritmärken och de har ett betydligt större utbud (både storleksmässigt och modellmässigt) än någon av de fysiska butikerna i närheten av mig. En bh stor storlek kan innebära väldigt olika grejer för olika personer. Vissa säger att allting större än D-kupa är jättestort och alla som har det har stora silikonbröst, men de flesta som säger liknande är inte speciellt insatta i hur bh-storlekar fungerar eller hur stor byst som är medel i dagsläget.

Utvecklingen har gjort att människan blir större och större för varje generation. Vi har större tillgång till mat än någonsin tidigare samtidigt som vi rör oss mindre och onyttiga alternativ är både billigare och enklare att få tag på. Som en naturlig del i detta blir även bysten större i genomsnitt. Så BH stor storlek 2020 är inte ens nästan lika stor om vi hade pratat om bh stor storlek 1920.

Men det spelar egentligen ingen roll om du behöver en bh stor storlek, mellanstorlek eller liten storlek – det viktigaste är att du hittar någonting som sitter snyggt och bekvämt på dig! Ta dig tiden att prova ordentligt och var medveten om att det definitivt finns en modell och storlek som sitter helt perfekt på dig – du behöver inte nöja dig med att det helt enkelt inte sitter jätteilla.

Jämför matkassar på nätet

Jämför matkassar på nätet

Det finns matkassar för alla familjer och för alla tillfällen. På nätet kan du jämföra olika typer av matkassar för att hitta den matkasse som du önskar. Vegetarisk, flexetarisk eller bara festligt?

Prova handla din mat via nätet

Om du gillar att få veckans matvaror hem till dörren och om du inte vill lägga ner massa tid på att planera maträtter så är en matkasse något du måste testa. Matkassar finns i många olika utföranden och varianter. På nätet hittar du en mängd sajter där du kan jämföra matkassar för att hitta en kasse som passar just dig. Det finns matkassar som är vegetariska eller anpassade för specifika allergier. Du kan även hitta matkassar som är fokuserade på viktnedgång eller en specifik kosthållning. 

Var klimatsmart – köp närodlad mat
Om du vill ha varor som är odlade i Sverige så finns det kassar som är inriktade på närodlat. Sök dig fram till en sajt där du kan jämföra matkassar så kommer du säkert hitta en matkasse med de egenskaper du önskar. På sidor där du kan jämföra matkassar så kan du ofta även se betyg och kunders omdömen om matkassen.

Hinn med vardagen med hjälp av matkassar

Matkassar har blivit mycket populärt de senaste åren. Kanske för att de passar in i en livstil där vardagsbestyren måste gå fort och enkelt. En matkasse är just det – enkel och snabb – något som många kunder uppskattar. Om du behöver en matkasse som fokuserar på att spara in på matkostnader så finns sådana typer av kassar. Det finns även matkassar för de som gillar snabblagade rätter eller för de som vill laga mat för festliga tillfällen. 

Hitta den som är rätt för dig
Genom att jämföra olika matkassar på nätet så kommer du garanterat att hitta en matkasse som matchar dina önskningar. Kanske vill du prova lite olika typer? Utbudet av matkassar är idag så pass stort att det går att prova många olika kassar tills du hittar din favorit. Kanske är det inte just typen av mat du är ute efter, utan bara lite ny inspiration till köket. Man tenderar att alltid handla samma varor när man går till butiken. Genom matkassar kan du mixa till det lite, och prova på nya maträtter och råvaror.