Hitta ett bra abonnemang med telefon på köpet

Många operatörer har erbjudanden där man kan få ett abonnemang tillsammans med en ny telefon. Det finns flera fördelar med att skaffa ett abonnemang med mobil på köpet. Förutom att man får en splitterny telefon så slipper man betala en stor summa direkt och kan istället betala av delsumman under 12 eller 24 månader. Ofta erbjuder operatörer dessutom rabatter och extratjänster när man tecknar ett avtal. Det kan vara allt från ett avtal med mer surf, gratis eller rabatterade musik eller streamingtjänster som Spotify eller Netflix eller få produkter som hörlurar eller annan utrustning.

Vissa operatörer som Halebop har även alternativ där man kan betala en klumpsumma först och sedan dela upp resterande av betalningen månadsvis och på så vis göra månadskostnaden lägre. Men om man inte är i behov av en ny telefon eller om det är dags för sitt barns första mobil finns det operatörer som erbjuder mobiler helt gratis när man tecknar ett avtal. Dessa typer av avtal innebär alltid en viss bindningstid och den varierar också beroende på den specifika operatören. Eftersom man är bunden till ett abonnemang under ett eller två års tid är det bra att se över sina behov kring mobilvanor för att hitta en operatör som erbjuder ett mobilabonnemang med dessa krav.

Här hittar du abonnemanget med telefon på köpet

Exempel på operatörer som alla erbjuder dessa tjänster idag är Comviq, Halebop, Telia och Tre.

 • Halebop är kända för att kunna erbjuda både nya avancerade mobiler med olika typer av abonnemang för privatperson, studenter eller företag. De har även ett stort utbud av begagnade telefoner, allt från Apple till Samsung och Huawei, där både fria samtal och sms ingår.
 • Telia är en av Sveriges mest kända mobiloperatör och har olika typer av abonnemang där man kan få en gratis mobil på köpet.
 • Tre erbjuder samma och har telefoner från både Samsung och Huawei.
 • Comviq har olika abonnemang där en gratis mobil ingår där månadspriset varierar beroende av surfmängden.

Du kan enkelt jämföra erbjudanden och mobiler mot varandra genom att kika på operatörernas hemsida. Många väljer även att söka information på olika plattformar som Youtube för att enkelt se recensioner kring olika mobiler. Är man en prismedveten person och inte vill betala onödigt mycket för en mobil är dessa erbjudande ett bra alternativ och tar man lite tid att jämföra olika abonnemang kan man hitta riktigt bra erbjudanden.

Korsetter i olika modeller för olika tillfällen

En korsett är ett mycket klassiskt plagg som har funnits under lång tid. Man känner direkt igen den på grund av dess snörning och svarvade midja. Historiskt har man använt korsetter för att forma kroppen till klänningar, men nu för tiden har de en mängd användningsområden. Vissa använder de som snygga underkläder, andra som träningsutrustning och ibland funkar de också som en sexig festtopp. Vad man än vill använda korsetten till finns det en mängd olika modeller att välja mellan.

Därför vill man använda korsett

Korsetter är för många det mest kvinnliga plagget och därför vill många använda dessa för att känna sig snygga och visa upp sina kurvor. De hårdare korsetterna hjälper till att skapa en attraktiv timglasfigur som för många är mycket åtråvärd och en stor anledning till att man väljer korsett.

De vanligaste korsettmodellerna

Det finns en mängd korsettmodeller och man väljer sin modell beroende på vad man är ute efter. De vanligaste modellerna och deras respektive karaktärsdrag är:

 • Korsetter med metallskenor – Denna typ av korsett är den mest klassiska. Den har metallskenor och ofta snörning i ryggen. Vissa tycker att dessa korsetter är obekväma men samtidigt är det svårt att uppnå den riktigt klassiska korsettformen utan metallskenor.
 • Korsetter med mjuka skenor – Denna korsettyp är mer bekväm men har fortfarande kvar det typiska utseendet som en korsett har. Dessutom kan de också reducera midjemåttet på ett effektivt sätt.
 • Korsetter för midjeträning – Dessa korsetter kan man använda för att reducera sitt midjemått permanent eller för att ge avlastning för ryggen. Många använder de under sina vanliga kläder, och de har blivit mer och mer populära på senare tid.
 • Underbystkorsetter – Denna korsett sitter som namnet skvallrar om under bysten. Ofta bärs de ovanför exempelvis en skjorta eller en snygg topp.

Snygga korsetter online

Det absolut enklaste sättet att köpa korsetter är online. Där kan man hitta ett mycket stort och varierat utbud som helt enkelt inte går att matcha för de fysiska butikerna. Dessutom är det praktiskt att handla över nätet eftersom varorna sedan levereras direkt hem. För att hitta den mest unika korsetten bör man leta online. Dessutom finns en mängd olika underklädesmodeller och snygga kit.

Intimprodukter

När du väl har köpt en dildo via Dildolistan kommer du vilja maximera dess livslängd. Detta gör du genom att ta hand om den på rätt sätt. När du underhåller din sexleksak ordentligt kommer den kunna finnas vid din sida i åratal snarare än i några veckor eller månader.

Det är viktigt att du följer de skötselråd som medföljer i förpackningen. Det är dock inte alltid som en dildo kommer med sådana råd. Därför delar vi här med oss av några generella riktlinjer som funkar för de allra flesta sexleksaker.

Dildolistan marknadsför sexleksaker – du behöver ta hand om dem

För att ta hand om den dildo som du har köpt via dildolistan.se bör du tänka på att:

 • Använda rätt sorts glidmedel. Det finns olika slags glidmedel – vattenbaserade, silikonbaserade och oljebaserade. Alla gör sitt jobb men somliga fungerar inte med vissa material som sexleksaker tillverkas av. Därför bör du ta reda på vad som gäller för just din dildo. Du vill ju trots allt inte råka förstöra den genom att använda fel glidmedel! Det viktigaste är att du endast använder vattenbaserade glidmedel med sexleksaker av silikon. Om din dildo är av hårdplast, glas, stål eller trä fungerar vilken sorts glidmedel som helst.
 • Rengör din dildo efter användning. Nästa sak som du bör ha i åtanke är att det är viktigt att sköta rengöringen av din sexleksak. För de flesta vuxenleksaker som du hittar på Dildolistan fungerar varmt vatten och en antibakteriell tvål bra att rengöra med. Om dildon är gjord av glas, silikon eller rostfritt stål kan den i många fall kokas eller diskas i diskmaskin.
 • Förvara dina sexleksaker på en torr och sval plats. Det sista steget för att maximera nyttan av din dildo från Dildolistan har med förvaring att göra. Du bör förvara dina vuxenleksaker torrt och svalt. Vissa produkter har en medföljande förvaringspåse eller kartong som du kan förvara dem i. Värt att tänka på är att analpluggar och andra leksaker som används där bak bör förvaras separat från övriga dildosar. Detta för att förhindra att fekala bakterier sprids till de leksaker som du använder vaginalt.

Tips för att hitta rätt parfym på nätet

Det finns flera fördelar med att köpa sin parfym på nätet – inte minst för att det ofta är billigare. Däremot kan det vara lite svårt att välja, eftersom man faktiskt inte kan dofta för att hitta den man gillar. Det finns dock några tips för att hitta rätt – läs mer här!

Leta parfym på nätet – utifrån tidigare val

För den som har en stående favorit när det kommer till parfym är valet kanske enkelt. För den som däremot är sugen på att prova något nytt finns flera bra knep för att hitta en passande doft och det är helt enkelt att utgå från dofter man använt tidigare innan man köper en ny parfym på nätet.

Dom flesta har en typ av parfym och doft man gillar extra mycket och det man då kollar närmare på är doftnoterna. Några vanliga är:

 • Citrus
 • Blommig
 • Fruktig

En parfym med citrustoner doftar just citrus, till exempel citron eller apelsin. En blommig har ofta inslag av jasmin eller ros och en i en fruktig kan man känna toner från äpplen eller bär. Har man tidigare använt dofter med citrus, och gillat det, är det alltså det man ska leta efter när man köper parfym på nätet.

Dofta först – köp sen

Många köper parfym på nätet för att det är billigare. Kanske har man hittat en kampanj eller fått en rabattkod skickad till sig och känner att det är läge att slå till. Har man då svårt att välja är ett tips att besöka butiker som säljer parfymer för att dofta på dom där, och på så vis hitta en man gillar. Det kan såklart verka fräckt mot butiken men å andra sidan är det inte förbjudet… Ett annat sätt kan vara att fråga om tips och råd från vänner och bekanta. Kanske finns en väldoftande vän i den närmsta kretsen och då kanske dennes parfym kan ge en hint om vilka noter man ska leta efter när man är på jakt efter en parfym på nätet.

Det är dock bra att veta att olika parfymer passar olika bra på olika personer. En väns parfym kanske inte alls gör sig lika bra på en själv – så därav är det bättre att gå efter doftnoter istället för en specifik parfym.

Finn dina nästa hudvårdsprodukter hos Verso

Verso är trots sitt latinska namn ett svenskt företag som tar fram högkvalitativa produkter inom hudvård. Produkterna är inte bara modernt utvecklade utan även med hjälp av högkvalitativa ingredienser. Företaget har i dessa produkter tagit fram en hudvårdsserie som hjälper dig att få resultat. Du får ett yngre och därför också ett mer hälsosamt utseende. Detta eftersom ingredienserna motverkar ålderstecken och kan bevara skönheten i huden under en lång tid framåt.

Fördelarna med att använda produkter från Verso är många och innefattar bland annat:

 • ingredienser av hög kvalitet
 • modernt och effektivt hudvårdsmärke
 • utvecklat och producerat i Sverige
 • ger din hud ett hälsosamt och yngre utseende.

Specialprodukter hos Verso

Verso har ett stort utbud av olika produkter för huden såsom rengöring, peeling, ansiktsvatten, serum, olika slags krämer och produkter för ögonen. Men det finns också specialprodukter för dig som har ett specifikt problem med din hud. Vilka dessa är kan du läsa mer om nedan.

Verso Blemish Fix

Denna specialprodukt hjälper dig som har acne och/eller förstorade porer. Det är ett serum som på ett väldigt effektivt sätt motverkar uppkomsten av blemmor och kvisslor på din hud. Det passar därför perfekt för dig som har en hud som har en tendens till att få dessa problem eller för att få acne. Serumet hjälper även till att lösa upp porer som har blivit tilltäppta och att minska den inflammation som eventuellt kan uppstå.

Genom att använda Verso Blemish Fix gör du din hud både mer fräsch och klarare.

Verso Dark Spot Fix

Verso Dark Spot Fix är en creme som passar alla hudtyper men framförallt dig som har ärr från acne eller hud som har blivit solskadad. Den passar utmärkt om du har mörka fläckar eller ojämn pigmentering i ansiktet som också kan uppkomma från till exempel ålder. Krämen både motverkar och ljusar upp oönskade mörka fläckar på huden. Den ska appliceras på dessa fläckar och ojämnheter men ska inte användas i hela ansiktet.

Verso Dark Spot Fix är en produkt som har en bevisad effekt på dessa problemområden. Detta på grund av dess högteknologiska ingredienser, bland annat genom Retinol 8-komplex.

BH stor storlek

Om du letar efter en BH i stor storlek så tycker jag definitivt att du ska spana in feminint.se! De har flera av mina favoritmärken och de har ett betydligt större utbud (både storleksmässigt och modellmässigt) än någon av de fysiska butikerna i närheten av mig. En bh stor storlek kan innebära väldigt olika grejer för olika personer. Vissa säger att allting större än D-kupa är jättestort och alla som har det har stora silikonbröst, men de flesta som säger liknande är inte speciellt insatta i hur bh-storlekar fungerar eller hur stor byst som är medel i dagsläget.

Utvecklingen har gjort att människan blir större och större för varje generation. Vi har större tillgång till mat än någonsin tidigare samtidigt som vi rör oss mindre och onyttiga alternativ är både billigare och enklare att få tag på. Som en naturlig del i detta blir även bysten större i genomsnitt. Så BH stor storlek 2020 är inte ens nästan lika stor om vi hade pratat om bh stor storlek 1920.

Men det spelar egentligen ingen roll om du behöver en bh stor storlek, mellanstorlek eller liten storlek – det viktigaste är att du hittar någonting som sitter snyggt och bekvämt på dig! Ta dig tiden att prova ordentligt och var medveten om att det definitivt finns en modell och storlek som sitter helt perfekt på dig – du behöver inte nöja dig med att det helt enkelt inte sitter jätteilla.

Jämför matkassar på nätet

Jämför matkassar på nätet

Det finns matkassar för alla familjer och för alla tillfällen. På nätet kan du jämföra olika typer av matkassar för att hitta den matkasse som du önskar. Vegetarisk, flexetarisk eller bara festligt?

Prova handla din mat via nätet

Om du gillar att få veckans matvaror hem till dörren och om du inte vill lägga ner massa tid på att planera maträtter så är en matkasse något du måste testa. Matkassar finns i många olika utföranden och varianter. På nätet hittar du en mängd sajter där du kan jämföra matkassar för att hitta en kasse som passar just dig. Det finns matkassar som är vegetariska eller anpassade för specifika allergier. Du kan även hitta matkassar som är fokuserade på viktnedgång eller en specifik kosthållning. 

Var klimatsmart – köp närodlad mat
Om du vill ha varor som är odlade i Sverige så finns det kassar som är inriktade på närodlat. Sök dig fram till en sajt där du kan jämföra matkassar så kommer du säkert hitta en matkasse med de egenskaper du önskar. På sidor där du kan jämföra matkassar så kan du ofta även se betyg och kunders omdömen om matkassen.

Hinn med vardagen med hjälp av matkassar

Matkassar har blivit mycket populärt de senaste åren. Kanske för att de passar in i en livstil där vardagsbestyren måste gå fort och enkelt. En matkasse är just det – enkel och snabb – något som många kunder uppskattar. Om du behöver en matkasse som fokuserar på att spara in på matkostnader så finns sådana typer av kassar. Det finns även matkassar för de som gillar snabblagade rätter eller för de som vill laga mat för festliga tillfällen. 

Hitta den som är rätt för dig
Genom att jämföra olika matkassar på nätet så kommer du garanterat att hitta en matkasse som matchar dina önskningar. Kanske vill du prova lite olika typer? Utbudet av matkassar är idag så pass stort att det går att prova många olika kassar tills du hittar din favorit. Kanske är det inte just typen av mat du är ute efter, utan bara lite ny inspiration till köket. Man tenderar att alltid handla samma varor när man går till butiken. Genom matkassar kan du mixa till det lite, och prova på nya maträtter och råvaror.

Shapewear – Räddaren i nöden

Jul, jul, mera jul

Nu när det börjar närma sig jultider och det vankas lite fest så vill man se fin ut, även när man kanske inte känner sig på topp. Jag vet inte hur du har det med julstressen har satt sina spår på mig redan. Jag stressar över allt som ska göras i jul; pynta huset med juldekorationer, laga julskinkan ect. Något jag inte vill oroa mig för är hur klänningen ska sitta på julfesten. Jag vill vara avslappnad och bekväm den dagen. Men jag har min räddare i nöden, shapewear.

 

Shapewear

Shapewear är ett fantastiskt hjälpmedel när du vill forma eller ändra på din silhuett. Det spelar inte någon roll vilken storlek eller form man har från början. Det finns många olika typer av shapewear och de har olika effekter på din kropp. Man brukar dela in effekterna i  3 olika katergorier t.ex.  light, medium eller super. Men olika företag kallar dem olika saker. T.ex så har märket Spanx medium, super, super duper.

Light: är till för den som vill framhäva kroppens naturliga former och en lätt slimmande och slätt look. 

Medium: är till för att att forma din kropp.

Super: Skulpterar och förvandlar din kropp, Har du ett problemområde som du vill dölja så är denna riktigt grym. 

Många har en kvar i huvudet att shapewear måste vara obekväma och fula, men det har förändrats.  Idag finns riktigt fina shapewear i sköna material. Kolla in t.ex. Spanx Spotlight on Lace body Så snygg! och den följer verkligen den trend som kommit hos shapewear. Shapwearen är inte längre bara praktiskt utan också fina.

Mer än 100 år glas

Orrefors har tillverkat konstglas på glasbruket i Småland sedan slutet av 1800-talet. Under åren har många kända designers formgivit klassiska glas för Orrefors och varje år besöker en miljon turister Orrefors.
Att tillverka ett konstglas är en fascinerande process. Glaset börjar som en sirapsliknande, het massa och slutar som ett vackert konststycke kristall på ditt middagsbord. 1898 öppnade glasbruket i Nybro kommun i Kalmars län. Innan dess var det ett järnbruk på platsen, men man övergav järnproduktionen för den mer lukrativa glasproduktionen. 1914 började Orrefors tillverka kristallglas och konstnärerna Simon Gate och Edward Hald tillverkade ett par år efter det tunna graverade glas som de sedan blev prisade för i Paris. Många konstnärer, formgivare och designers har genom åren gjort berömda glas för Orrefors. Under 30-talet finslipades glastekniken ytterligare av Vicke Lindstrand och Edvin Öhrström.

Under 40-talet var formgivaren Sven Palmqvist vid glasbruket. 50-talet innebar en pånyttfödelse inom svensk formgivning då Nils Landberg skapade ”Tupanglaset” och Ingeborg Lundin skapade ”Äpplet”. Gunnar Cyrén formgav under 60-talet ”Popglas” och under 70-talet fanns många namn vid bruket, bland annat Eva Englund och Olle Alberius. Från 80-talet och fram tills nu har formgivare som Anne Nilsson, Helen Krantz, Erika Lagerbielke, Efva Attling och Martti Rytkönen varit viktiga för Orrefors.

Ett glas = mer än 15 personer

Hälften av de 200 personer som arbetar på Orrefors är hantverkare. Det är glasblåsare, slipare, målare, synare och kantsprängare som gör verklighet av formgivarnas idé. Alla yrkesgrupper på Orrefors arbetar ständigt för att utveckla design, hantverk och nya tekniker. Under skapandet av ett enda konstglas har ungefär femton personer varit med och bidragit. En del av Orrefors produktion görs på andra glasbruk i världen, men ofta använder man sig av tekniker som utvecklats på Orrefors.

Idag är Orrefors Kosta Boda AB Nordens största glasbruksgrupp som producerar högkvalitativa bruks- och konstglas. Företaget har ett brett sortiment av märkerna Orrefors och Kosta Boda och sedan 2005 är Orrefors Kosta Boda en del av New Wave Group som är ett företag som säljer cirka 40 olika varumärken. Sedan 2012 är Magnus Andersson vd för Orrefors Kosta Boda. På Kosta tar man även emot en stor mängd turister varje år. Omkring en miljon personer besöker glasbruket för att bland annat följa den fascinerande processen att tillverka ett konstglas.

Att cykla med cykelsits

Att cykla med cykelsits

Det är fantastiskt roligt för både barn och förälder att kunna ta med barnet ut på en cykeltur. Som tur är behöver man inte vänta tills barnet är stort nog att kunna cykla själv, en cykelsits är en speciellt typ av sits som man fäster bakom cykelns sadel och där små barn kan sitta. Det finns en rad olika typer av cykelsitsar och det kan vara svårt att välja vilken som är bäst. I de flesta fall är kvalitén hög på de cykelsitsar som säljs i Sverige men det gäller ändå att vara lite påläst och veta vad man ska kolla efter när man ska köpa en cykelsits.

Var kan man köpa en cykelsits?

Man kan köpa cykelsitsar i de flesta cykelaffärer. När du ska köpa en cykelsits så ska ni alltid ta med de cyklar som ni vill att cykelsitsen ska sitta på. Även barnet bör följa med även om det gör hela köpprocessen lite krångligare, alla med små barn vet hur otåliga de kan bli när de får vänta för länge. På plats i cykelaffären kan ni kontrollera hur barnet sitter i cykelsitsen och att det inte finns några bromsvajrar som sitter i vägen när man ska montera på cykelsitsen. Det är också viktigt att man inte slår hälarna i sitsen när man cyklar.

Är en cykelsits bekväm?

Som förälder undrar du säkert om cykelsitsen är bekväm för ditt barn. Om du väljer en sits med lätt fjädring kommer ditt barn att få en ökad komfort i cykelsitsen. Om du tar med dig barnet när ni ska köpa sitsen kan ni testa och se om cykelsitsen är lagom stor och att barnet sitter bekvämt. Det är viktigt att fotremmar och fotstöd kan anpassas till ditt barns storlek. I vilket fall som helst ska man aldrig vara ute och cykla för länge med små barn som nyss har lärt sig att sitta.

Vad kostar en cykelsits?

En cykelsits kan kosta allt ifrån några hundra kronor och uppåt. En lite dyrare sits som fjädrar lite ger en bekvämare cykelfärd för barnet. En dyrare cykelsits har oftare ett säte av högre kvalitet och med en bra dyna. Väljer du en billigare cykelsits så har den ofta sämre möjligheter att justera lutningen för ett sovande barn och erbjuder sämre stöd för rygg och nacke. Om du väljer att köpa en dyrare cykelsits så kan du många gånger sälja den när barnet har växt ur sitsen och få igen en del av pengarna.