Många operatörer har erbjudanden där man kan få ett abonnemang tillsammans med en ny telefon. Det finns flera fördelar med att skaffa ett abonnemang med mobil på köpet. Förutom att man får en splitterny telefon så slipper man betala en stor summa direkt och kan istället betala av delsumman under 12 eller 24 månader. Ofta erbjuder operatörer dessutom rabatter och extratjänster när man tecknar ett avtal. Det kan vara allt från ett avtal med mer surf, gratis eller rabatterade musik eller streamingtjänster som Spotify eller Netflix eller få produkter som hörlurar eller annan utrustning.

Vissa operatörer som Halebop har även alternativ där man kan betala en klumpsumma först och sedan dela upp resterande av betalningen månadsvis och på så vis göra månadskostnaden lägre. Men om man inte är i behov av en ny telefon eller om det är dags för sitt barns första mobil finns det operatörer som erbjuder mobiler helt gratis när man tecknar ett avtal. Dessa typer av avtal innebär alltid en viss bindningstid och den varierar också beroende på den specifika operatören. Eftersom man är bunden till ett abonnemang under ett eller två års tid är det bra att se över sina behov kring mobilvanor för att hitta en operatör som erbjuder ett mobilabonnemang med dessa krav.

Här hittar du abonnemanget med telefon på köpet

Exempel på operatörer som alla erbjuder dessa tjänster idag är Comviq, Halebop, Telia och Tre.

  • Halebop är kända för att kunna erbjuda både nya avancerade mobiler med olika typer av abonnemang för privatperson, studenter eller företag. De har även ett stort utbud av begagnade telefoner, allt från Apple till Samsung och Huawei, där både fria samtal och sms ingår.
  • Telia är en av Sveriges mest kända mobiloperatör och har olika typer av abonnemang där man kan få en gratis mobil på köpet.
  • Tre erbjuder samma och har telefoner från både Samsung och Huawei.
  • Comviq har olika abonnemang där en gratis mobil ingår där månadspriset varierar beroende av surfmängden.

Du kan enkelt jämföra erbjudanden och mobiler mot varandra genom att kika på operatörernas hemsida. Många väljer även att söka information på olika plattformar som Youtube för att enkelt se recensioner kring olika mobiler. Är man en prismedveten person och inte vill betala onödigt mycket för en mobil är dessa erbjudande ett bra alternativ och tar man lite tid att jämföra olika abonnemang kan man hitta riktigt bra erbjudanden.

Hitta ett bra abonnemang med telefon på köpet