Verso är trots sitt latinska namn ett svenskt företag som tar fram högkvalitativa produkter inom hudvård. Produkterna är inte bara modernt utvecklade utan även med hjälp av högkvalitativa ingredienser. Företaget har i dessa produkter tagit fram en hudvårdsserie som hjälper dig att få resultat. Du får ett yngre och därför också ett mer hälsosamt utseende. Detta eftersom ingredienserna motverkar ålderstecken och kan bevara skönheten i huden under en lång tid framåt.

Fördelarna med att använda produkter från Verso är många och innefattar bland annat:

  • ingredienser av hög kvalitet
  • modernt och effektivt hudvårdsmärke
  • utvecklat och producerat i Sverige
  • ger din hud ett hälsosamt och yngre utseende.

Specialprodukter hos Verso

Verso har ett stort utbud av olika produkter för huden såsom rengöring, peeling, ansiktsvatten, serum, olika slags krämer och produkter för ögonen. Men det finns också specialprodukter för dig som har ett specifikt problem med din hud. Vilka dessa är kan du läsa mer om nedan.

Verso Blemish Fix

Denna specialprodukt hjälper dig som har acne och/eller förstorade porer. Det är ett serum som på ett väldigt effektivt sätt motverkar uppkomsten av blemmor och kvisslor på din hud. Det passar därför perfekt för dig som har en hud som har en tendens till att få dessa problem eller för att få acne. Serumet hjälper även till att lösa upp porer som har blivit tilltäppta och att minska den inflammation som eventuellt kan uppstå.

Genom att använda Verso Blemish Fix gör du din hud både mer fräsch och klarare.

Verso Dark Spot Fix

Verso Dark Spot Fix är en creme som passar alla hudtyper men framförallt dig som har ärr från acne eller hud som har blivit solskadad. Den passar utmärkt om du har mörka fläckar eller ojämn pigmentering i ansiktet som också kan uppkomma från till exempel ålder. Krämen både motverkar och ljusar upp oönskade mörka fläckar på huden. Den ska appliceras på dessa fläckar och ojämnheter men ska inte användas i hela ansiktet.

Verso Dark Spot Fix är en produkt som har en bevisad effekt på dessa problemområden. Detta på grund av dess högteknologiska ingredienser, bland annat genom Retinol 8-komplex.

Finn dina nästa hudvårdsprodukter hos Verso