Om du letar efter en BH i stor storlek så tycker jag definitivt att du ska spana in feminint.se! De har flera av mina favoritmärken och de har ett betydligt större utbud (både storleksmässigt och modellmässigt) än någon av de fysiska butikerna i närheten av mig. En bh stor storlek kan innebära väldigt olika grejer för olika personer. Vissa säger att allting större än D-kupa är jättestort och alla som har det har stora silikonbröst, men de flesta som säger liknande är inte speciellt insatta i hur bh-storlekar fungerar eller hur stor byst som är medel i dagsläget.

Utvecklingen har gjort att människan blir större och större för varje generation. Vi har större tillgång till mat än någonsin tidigare samtidigt som vi rör oss mindre och onyttiga alternativ är både billigare och enklare att få tag på. Som en naturlig del i detta blir även bysten större i genomsnitt. Så BH stor storlek 2020 är inte ens nästan lika stor om vi hade pratat om bh stor storlek 1920.

Men det spelar egentligen ingen roll om du behöver en bh stor storlek, mellanstorlek eller liten storlek – det viktigaste är att du hittar någonting som sitter snyggt och bekvämt på dig! Ta dig tiden att prova ordentligt och var medveten om att det definitivt finns en modell och storlek som sitter helt perfekt på dig – du behöver inte nöja dig med att det helt enkelt inte sitter jätteilla.

BH stor storlek