Jul, jul, mera jul

Nu när det börjar närma sig jultider och det vankas lite fest så vill man se fin ut, även när man kanske inte känner sig på topp. Jag vet inte hur du har det med julstressen har satt sina spår på mig redan. Jag stressar över allt som ska göras i jul; pynta huset med juldekorationer, laga julskinkan ect. Något jag inte vill oroa mig för är hur klänningen ska sitta på julfesten. Jag vill vara avslappnad och bekväm den dagen. Men jag har min räddare i nöden, shapewear.

 

Shapewear

Shapewear är ett fantastiskt hjälpmedel när du vill forma eller ändra på din silhuett. Det spelar inte någon roll vilken storlek eller form man har från början. Det finns många olika typer av shapewear och de har olika effekter på din kropp. Man brukar dela in effekterna i  3 olika katergorier t.ex.  light, medium eller super. Men olika företag kallar dem olika saker. T.ex så har märket Spanx medium, super, super duper.

Light: är till för den som vill framhäva kroppens naturliga former och en lätt slimmande och slätt look. 

Medium: är till för att att forma din kropp.

Super: Skulpterar och förvandlar din kropp, Har du ett problemområde som du vill dölja så är denna riktigt grym. 

Många har en kvar i huvudet att shapewear måste vara obekväma och fula, men det har förändrats.  Idag finns riktigt fina shapewear i sköna material. Kolla in t.ex. Spanx Spotlight on Lace body Så snygg! och den följer verkligen den trend som kommit hos shapewear. Shapwearen är inte längre bara praktiskt utan också fina.

Shapewear – Räddaren i nöden
Märkt på: