Surfcamp på Bali: https://www.surflodgelimasan.com/sv är en drömresa för många. Att lära sig grunderna i surfing eller att ta sina kunskaper till en helt ny nivå i Balis unika omgivning är en upplevelse utöver det vanliga. Ön är känd för sina goda surfförhållanden och hit vallfärdar entusiaster världen över i jakten på livets våg. 
Ett surfcamp på Bali passar surfare på alla nivåer och erbjuder, utöver riktigt bra surf, till skönt häng en härlig atmosfär och omgivning kantad av paradisstränder, ett dramatiskt landskap och tropisk växtlighet. På ett surfcamp på Bali får du lära dig allt från surfteknik till att lära dig läsa vågor samtidigt som du skapar dig en vattenvana. Entusiastiska instruktörer kommer även gå igenom allt för du du ska förstå samspelet mellan vind, väder och vatten för att upplevelsen ska vara så säker som möjligt och minimera risken för skador. Man reder även ut begrepp som goofy fot, line ups, duckdives och hang-tens.

Bali är inte bara känd för sina paradisstränder och bra surf utan är också mycket omtyckt för sin välbevarade kultur i hinduistisk anda och vänliga människor. Surfcamp på Bali brukar klassas av en skön och härlig atmosfär med, förutom surf, stort fokus på god och hälsosam mat. En god kost går hand i hand med den kompletta surfupplevelsen och ger energi för att orka paddla och stå på brädan dagen lång. Dagen brukar inledas med är fräsch frukost tillsammans med kaffe av indonesiska bönor och avslutas, efter en dag i vattnet, med häng runt grillen med nyfångad färsk fisk och en saftig sallad. Matupplevelsen är något för sig själv vid ett surfcamp på Bali mycket tack vare solmogna frukter och grönsaker och det stora utbudet från havet. Det finns även en rad unika restauranger för den som vill upptäcka den klassiska matkulturen på ön.

Seminyak för bästa förutsättningar

Många surfcamps på Bali brukar ta plats i närheten av Seminyak med ett pulserande uteliv och bra shopping och där öns bästa surfspots ligger mindre än en timme bort. Här får man även chansen att befinna sig mitt bland öns ikoniska risfält. Ett återkommande inslag vid dessa surfcamps är också surf i både soluppgång och solnedgång, något som beskrivs som en magisk känsla, och en anledning till att så många ofta finner en stor passion för surf och den livsstil som medföljer.

En upplevelse utöver det vanliga med surfcamp på Bali
Märkt på: