En surfresa till Bali erbjuder inte bara en unik kultur- och naturupplevelse, utan också ett minne för resten av livet. Med ett dramatiskt, tropiskt landskap och vackra paradisstränder är en surfresa hit en upplevelse utöver det vanliga. Balis fantastiska omgivning är ett paradis för surfare världen över som vallfärdar hit i jakten efter den perfekta vågen. https://www.surflodgelimasan.com/sv/607309/surfarpaket

Balis omgivning har inte bara unika möjligheter för surfing utan står också för en rad andra kulturella upplevelser. Ön är känd för att ha tagit tillvara på sin hinduistiska kultur som blir synlig i den vackra traditionella arkitekturen och de vänliga människorna och traditionerna. Tillsammans med Balis härliga atmosfär gör detta ön till ett mycket omtyckt resemål för både surfing och upplevelser som har flera miljoner besökare varje år. Genom att åka på en organiserad surfresa till Bali får du även insyn i unik kunskap om de bästa områdena på ön för både surf och häng.

Bland perfekta vågor

Oavsett om du är nybörjare eller proffs ges vid en surfresa till Bali anpassade lektioner bland azurblå vågor som passar bäst för din nivå. För den ovana surfaren ges en grundläggande introduktion för att du ska kunna fånga din första vitvattenvåg. Detta handlar ofta om att man på land övar på att hitta sin sweet-spot, där man har bäst balans och att öva på själva upphoppet som ska gå i ett. För dig som redan kan surfa på vitvattenvågor på egen hand handlar nästa steg om att lyckas med midjehöga, gröna vågor både till vänster och höger. Därefter gäller det att lära känna sin stil och vilka peaks som passar bäst liksom regler och allmän surfetikett för att sedan ta sig an huvudhöga vågor.

Utöver det självklara fokuset på surf är hälsosam och god mat också en viktig del vid en surfresa till Bali. Det är viktigt för att ha tillräckligt med energi för att orka surfa så mycket som möjligt under dagarna. Dagen inleds med en härlig och näringsrik frukost som gör dig redo för en dag fylld av äventyr. Efter härlig dag i vattnet serveras det ofta färsk fisk direkt från grillen med en god och fräsch sallad eller klassiska Indonesiska rätter. Detta varvas med besök på genuina restauranger för att göra Baliresan komplett.

En surfresa till Bali ger dig möjlighet att uppleva surfing utöver det vanliga och är lämplig för både nybörjare och proffs för att ta dina surftekniker till en ny nivå.

En unik upplevelse med en surfresa till Bali
Märkt på: