Spelbolag i Sverige

Under flera års tid har antalet spelbolag ökat i Sverige och globalt. Detta har lett till att konkurrensen har ökat och kampen om spelare har blivit hårdare. Spelbolag har marknadsfört sig genom Tv-reklam, affischer och online genom hemsidor.

De flesta spelbolag som verkar i Sverige har idag sina kontor utomlands, oftast i Gibraltar eller på Malta. Detta för att skatterna är fördelaktiga där. Men efter den första januari i år (2019), måste de betala skatt i Sverige om dem vill verka här. Detta har lett till flertalet aktörer har slutat verka i Sverige och de som återstår är alla utav samma kaliber. Men de skiljer sig åt i sina olika erbjudanden, sina olika sportböcker och i sina olika casinoprogram.

Detta kan vara förvirrande för de som vill börja spela, men som inte har någon tidigare erfarenhet. Vissa erbjuder bättre bonus-erbjudanden men på bekostnad utav sämre odds på sport, och vice versa. Så för hur ska man då gå tillväga för att hitta rätt spelbolag till ens egna behov? Ett sätt är att läsa sig in på varje bolag, dess sportböcker och deras erbjudanden, men detta tar lång tid och kan vara jobbigt. Ett annat är att gå genom en hemsida som har gjort detta arbetet och visar sina recensioner för varje spelbolag, t.ex. denna hemsidan. Dessa kan även innehålla exklusiva erbjudanden och annan matnyttig information som kan hjälpa spelare. 

Så innan man börjar spela bör man ha ett hum om vilka spelbolag som är bra och vilka som är dåliga. Att lockas utav stora välkomsterbjudanden är inte rätt väg fram, utan en del förarbete bör göras. Dessa erbjudanden kan innehålla höga omsättningskrav och kort tidsram vilket gör det svårt att omsätta klart dem. Så se till att läsa på innan du börjar spela!

Spelbolag i Sverige
Tagged on: